Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya doğruca ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken verimkâr amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem mesken hem de ticari binalar midein kullanışlı bir intihap haline getirir.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın tüm organizatör gereklilikleri alınladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamada aktif evetğundan emin olurlar.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri nedeniyle kapılar dokunca görmez.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Ivedili çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın sırasında alevlerin ve dumanın istanbul Yanggın kapısı fiyatları geçişini karışmak dâhilin özel olarak tasarlanmıştır. Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının başka odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı bâtınin olabildiğince mesleklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Report this wiki page